59-годишният секссимвол Ерос Рамацоти все още е влюбен в Далила Джелсомино.

...
59-годишният секссимвол Ерос Рамацоти все още е влюбен в Далила Джелсомино.
Коментари Харесай

Само с една снимка! Секссимвол разби милиони женски сърца

59-годишният секссимвол Ерос Рамацоти все още е влюбен в Далила Джелсомино. Той още веднъж сподели дамата на сърцето си, като разгласява фотография в персоналния си профил в Instagram. 

Ето какво написа артистът под фотографията в обществената мрежа: " Не слушай думите на хората. Любовта е глуха, сляпа, упорита, тя няма възраст, тя прави положително, тя не се крие, тя учи; от време на време е жестока. Тя е неприятна, добра и ирационална. Понякога е жестока, оттатък всевъзможни граници. Тя е красива и непозната. Нека изживеем тази обич до дъно. Всички. Без боязън. Обичам те ".

Припомняме, че Ерос Рамацоти стана дядо преди четири месеца, откакто щерка му Аурора роди първородната си рожба. Аурора е щерка на Ерос от първия му брак с телевизионната водеща и актриса Мишел Хунцикер. След развода с Мишел, Ерос се обвърза с модела Марика Перегринели, която бе с 25 години по-млада от него. От този брак той има две деца -  Рафаела Мария и Габрио Тулио. ДВамата се разведоха, след което Далила завоюва сърцето на артиста. Тя постоянно съпровожда Рамацоти на концертите му. Двамата не за първи път разгласяват обща фотография в Instagram.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР